Με το «δεξί» ο Γ.Σ. Αλμυρού, 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1. Οι «κυανόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δικαίως πήραν τους τρεις βαθμούς, πετυχαίνοντας νίκη με ανατροπή.
Έντεκα λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Παπαδημητρόπουλος επιχείρησε να σουτάρει από μακρινή απόσταση, νικώντας τον Σταυράκη και ανοίγοντας παράλληλα το σκορ, 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Όμως, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δεν τα παράτησε και έφτασε στην ισοφάριση μετά από δύο λεπτά. Στο 13′ ο Βανγκέλι βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια του παιχνιδιού ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν σε ολική ανατροπή, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 45’+2′, ο Κοντοβάς, με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή των «κιτρινόμαυρων», έπειτα από σέντρα του Τσελεπή από την αριστερή πλευρά, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Έτσι, ο Αλμυρός ξεκίνησε με το «δεξί», μαζεύοντας τρεις βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και μάλιστα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σκόρερ:13′ Βανγκέλι, 45’+2′ Κοντοβάς-11′ Παπαδημητρόπουλος.
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Ανδρέου (Μακεδονίας).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ:  Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας (88’ Κόκκας), Στουρνάρας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσελεπής (67’ Κρανάς), Τσιώλης, Κοντοβάς, Τζοβάρας (84’ Τιμπλαλέξης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναστασίου, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Αλεξίου Δ., Τεπεκερίδης, Βαταμίδης, Παπαδημητρόπουλος (78’ Αναγνώπουλος), Πρίφτι, Λουκάς, Καρβούνης (65’ Καραμπίνας), Αλεξίου Ευθ. (46’ Τζέλλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις