Με συμπαγή άμυνα… “τρίποντο” ο Αίας

Σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι,  ο Αίας κατάφερε να κάνει τη νίκη επί του Σαρακηνού με 1-0,  στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Σούρπη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο,  ωστόσο δεν κατάφεραν στις δύο κλασικές ευκαιρίες που τους δημιουργήθηκαν με Αντζούρη και Μόσιο να προηγηθούν κι  ενδεχομένως να δώσουν άλλη τροπή στο παιχνίδι.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν συμπαγείς αμυντικά και ζητούσαν σε μια καλή δική τους επίθεση να πετύχουν το δικό τους γκολ.

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 67’  σε μία προσπάθεια των γηπεδούχων στον κενό χώρο  υπήρξε ανατροπή και πέναλτι στα όρια της περιοχής (ήταν σωστή υπόδειξη) με ανατροπή του Χειλά από το Ρουκά (67’). Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαβριάς που έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Τσιάτσιος (77’ Τσόγκας), Μπιρτσάι, Κωστούλας (71’ Χριστέλος), Μακανίκας (55’ Χειλάς), Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς (87’ Νικηφοράκης)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Ρουκάς, Ηλ. Ρακής (80′ Σιγαλάκος), Γιαμαλής, Μοράλες, Ντούρο, Καλαμάτας (68’ Μαστακούλης), Θάνος, Σιώμος, Μόσιος, Αντζούρης (68’ Β. Ρακής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις