Παπαστεργίου: «Δεν χάσαμε… Μάθαμε»

Ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του, δήλωσε ο προπονητής του Θησέα, Κώστας Παπαστεργίου, πως ήταν το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου, την οποία χαρακτήρισε κοιμώμενο γίγαντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαστεργίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό:

«Κατ’ αρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όσους εμπλέκονται σε αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο, διοικήσεις, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Η Νίκη είναι ένας γίγαντας, γιατί διαθέτει κόσμο, δυναμική και τα πάντα που, αν καταφέρει να ξυπνήσει, μπορεί να κάνει πολλά. Της εύχομαι το καλύτερο. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όμως για μένα ισχύει κάτι: στο ποδόσφαιρο δε χάνεις, αλλά μαθαίνεις. Έτσι κι εμείς σήμερα μάθαμε τι μπορεί να συμβεί, όταν παίζεις με μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλες βλέψεις και που δεν αξίζει να βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία και το ξέρουμε όλοι. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά δυστυχώς χαθήκαμε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια πάλι στον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε πολλή δουλειά. Είμαστε μια ομάδα, που είμαστε ενάμιση μήνα 16 νέοι ποδοσφαιριστές σε σχέση πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να ανυψώσουμε τον σύλλογο του Θησέα. Είμαστε κι εμείς μια πολύ ιστορική ομάδα, αλλά με διαφορετικά μπάτζετ και στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το μπάτζετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία τη Νίκη Βόλου και εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν θα επηρεάσει τον Θησέα ότι τα δύο εντός έδρας ματς θα τα δώσει στο Βελεστίνο: «Σίγουρα θα επηρεάσει. Θα δώσουμε τα παιχνίδια στο Βελεστίνο και θα κοιτάξουμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία οι έδρες. Άμα παίξεις ποδόσφαιρο και μπεις για τη νίκη, δεν παίζουν ρόλο καθόλου οι έδρες. Τα παιδιά τα δικά μας είναι άπειρα. Θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σ’ αυτές τις δύο αγωνιστικές που θα δε θα παίξουμε στο γήπεδό μας, αν και έχουμε πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση. Είναι μια τετράδα πολύ δύσκολη για εμάς, το ξέραμε από την αρχή αυτό και πιστεύω ότι σε όποιο γήπεδο παίξουμε, θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε τους βαθμούς που πρέπει στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις