Λόρι Κέρι: «Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»

Ο Λόρι Κέρι ήταν ο πρωταγωνιστής της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Θησέα, πετυχαίνοντας χατ τρικ, έχοντας ένα δοκάρι και μία ασίστ. Ο αρχηγός των κυανολεύκων εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, τονίζοντας πως δεν πρέπει κανείς στην ομάδα να παρασυρθεί από το 5-0 καθώς κάθε παιχνίδι στη Γ’ Εθνική είναι επικίνδυνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόρι Κέρι:

«Καταρχάς εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία σε όλους τους παίκτες. Όσον αφορά το παιχνίδι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Οι ποδοσφαιριστές του Θησέα το παλέψανε και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Μας έβαλαν δύσκολα στην αρχή, όμως εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, ομάδα που αποτελείται από καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και ανταπεξήλθαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν διαβασμένοι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι.

Το σκορ του αγώνα δεν πρέπει να μας παρασύρει. Η Γ’ Εθνική είναι περίεργη κατηγορία. Σήμερα κερδίζεις με 5-0, αύριο μπορεί να φέρεις ισοπαλία με μία αδύναμη ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, επειδή κερδίσαμε 5-0.

Καλή συνέχεια στον Θησέα».

Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών από την ξαφνική αλλαγή προπονητή

«Η αλλαγή προπονητή στην αρχή έφερε μία μικρή αναταραχή στην ομάδα, όμως στη συνέχεια βοήθησε στην αλλαγή της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών και όλοι δίνουν  το 100% των δυνατοτήτων τους. Η απόδοσή μας έδειξε εντέλει ότι δεν επηρεαστήκαμε».

Για την προσωπική του απόδοση

«Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αν βάζω γκολ. Ο προσωπικός μου στόχος είναι η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει, και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Ας ανέβει η ομάδα κι ας μην βάζω γκολ»

Για την απόδοση της ομάδας στα ματς Κυπέλλου και στο σημερινό (30/10)

«Στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου δείξαμε ότι είμαστε ομάδα Φούτμπολ Λιγκ. Στο ματς με την Κέρκυρα ο αντίπαλος ήταν πιο διαβασμένος και δεν μας έδωσε χώρους. Στο σημερινό (30/10) ματς παίξαμε καλά αλλά από την εμπειρία μου στην κατηγορία θα πρέπει να παίζουμε ακόμη καλύτερα και να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί και να μην παρασυρόμαστε από το σκορ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις