Επιτυχημένο “κρας τεστ” για τη Νίκη με Έσπερο (photos)

Απόλυτα θετικό κρίνεται το φιλικό «κρας τεστ» της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας, μία εβδομάδα πριν ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα, μπορεί να γνώρισε την ήττα με σκορ 85-83, όμως αγωνίστηκε χωρίς τέσσερα βασικά γρανάζια της κυανόλευκης μηχανής. Οι Τάσσος, Γιωτόπουλος, Τσώλης και Διγενής δεν πήραν λεπτό συμμετοχής, κυρίως προληπτικά λόγω μικροτραυματισμών που αντιμετωπίζουν ενώ στο 13’ εκτός τέθηκε και ο Γιώργος Τασιούδης. Ευτυχώς για τον πάουερ φόργουορντ ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και δεν κρίνεται ικανός να τον κρατήσει εκτός του αγώνα της πρεμιέρας με το Στρατώνι, την Κυριακή στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Με τον Τασιούδη στην σύνθεσή της και παρά τις τέσσερις σημαντικές απουσίες η Νίκη βρέθηκε ως και 13 πόντους μπροστά, όμως η κούραση και έλλειψη λύσεων κάτω από το καλάθι έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ροκανίσουν τη διαφορά και εν τέλει να πάρουν το ματς με σκορ 85-83.

Πριν η Νίκη Βόλου μπει στο χορό του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεών της για την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου (19:30) στο κέντρο εστίασης Κ.Χ. 1948.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις