Πλησιάζει στο Mera peak των Ιμαλαΐων ο Νίκος Μαγγίτσης

Ο ΕΟΣ Βόλου είχε  την ακόλουθη ενημέρωση από τον Νίκο Μαγγίτση, σχετικά με την εξέλιξη της τριμελούς ελληνικής  αποστολής στο Mera peak των Ιμαλαΐων:
«Είμαστε στα 4300 και αύριο base camp στα 5000. Λογικά κορυφή μας βλέπω στις 4 η 5 Οκτωβρίου. Ο καιρός είναι καλός ανοικτός το πρωί κλείνει το μεσημέρι απόγευμα. Είμαστε και οι τρεις καλά και υγιείς».

Το Δ.Σ. ΕΟΣ Βόλου και η τεχνική επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός και η εκπαίδευση μπορούν να συνδυαστούν άριστα όταν υπάρχει σωστή προσπάθεια και αγάπη και για τα δύο.
Επίσης, η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται σε όλους όσοι συμμετείχαν να είναι υγιείς, δυνατοί και να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Πρόκειται για παιδιά που ανήκουν στην οικογένεια του Ε.Ο.Σ Βόλου, έχουν διαμορφώσει και μέσα σε αυτόν το χαρακτήρα τους και μας κάνουν υπερήφανους για τις μεγάλες επιτυχίες τους και στον αθλητισμό.
Ειδικότερα, απευθύνονται συγχαρητήρια στους παρακάτω αθλητές για την επιτυχία τους: Αλπικό τμήμα: Γενοβέφα Δημητρόφ, Όλγα Κανταρτζή, Κιάρα Καραμπάση, Κασσιανή Κορόλη, Δημήτριος Ποδάρας.
Ακόμη, ο σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων των φυτωρίων χιονοδρομίας το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο ΕΑΚ Βόλου στις 10.00 και κάθε Σάββατο 10.00 με 11.30. Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου κάθε Δευτέρα μετά τις 19.30 και στα τηλέφωνα: 6978443301 κ. Ηλίας Μήλιος για αλπικά και χιονοσανίδα, 6983512170 κ. Νίκος Τσούκας για αλπικά, 6970490669 κ. Δημήτρης Κυριαζής για αντοχή και Δίαθλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις