Αγιασμός για τη νέα χρονιά στον Αιολικό (photos)

 

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Αιολικού Βόλου παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας, των μελών και πολλών φίλων. Ο πατήρ Σταύρος της ενορίας Πέτρου και Παύλου που πραγματοποίησε τον Αγιασμό είπε  μεταξύ άλλων: « Αγαπητά μου παιδιά σας εύχομαι πάνω από όλα υγεία, καλή πρόοδο στα μαθήματά σας και καλές επιδόσεις στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός  δεν έχει καμία αξία αν δεν επενδύσετε στο να γίνετε και καλοί άνθρωποι .Καλή επιτυχία στους διοικούντες, στα μέλη για να έχει ο σύλλογος καλά αποτελέσματα». O πατέρας  Σταύρος που για πρώτη φορά  πραγματοποίησε τον αγιασμό του Αιολικού έκανε δώρο στο σύλλογο μία εικόνα των Αγίων Αποστόλων.

Μετά   πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος της ακαδημίας Σαμαράς Αντώνης παρουσιάζοντας τους προπονητές: Μάνο Αντώνιο πτυχιούχο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση (κατηγορία Α΄), Τραγουδάρα Αντώνιο τελειόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, Δεμίρη Κωνσταντίνο τελειόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Στη συνέχεια έκανε έναν μικρό απολογισμό  για την πορεία των αγωνιστικών τμημάτων της χρονιάς που πέρασε αναφερόμενος στα παρακάτω: Το 2018 ο Αιολικός κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Εφήβων στο Ν. Μαγνησίας, πρωτάθλημα Θεσσαλίας, 4η θέση στην 2η φάση του πανελληνίου  πρωταθλήματος.

Οι Παίδες  2η θέση στο  Ν .Μαγνησίας , η Δημητριάς τέταρτη στους Παίδες στον 2ο όμιλο, το δεύτερο παιδικό του Αιολικού  3ο στο παιδικό του δευτέρου ομίλου, οι κορασίδες τέταρτες και τέλος  οι άντρες  τερμάτισαν πρώτοι  στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ με αποτέλεσμα να ανέβουν στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Ήταν μία από τις καλύτερες αγωνιστικές χρονιές για την ομάδα μας,  άκρως εποικοδομητική και  εύχομαι η φετινή αγωνιστική  χρονιά να είναι  ακόμη καλύτερη  με υγεία και πολλά τρίποντα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που μας βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια.  Και πάλι καλή χρονιά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις