Θα βρεθεί βιώσιμη λύση για τον Ολυμπιακό Βόλου;

Μια νέα μέρα ξημέρωσε σήμερα για την Ελλάδα, μετά το χθεσινό δημοψήφισμα, όπου το «ΟΧΙ» επικράτησε συντριπτικά του «ΝΑΙ» και με την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία – τελικά – με τους δανειστές. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου η ομάδα θα επιδιώξει να βρει βιώσιμη λύση, για να πάψει να είναι…

…«ακέφαλη» διοικητικά.
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο, πότε κι αν θα βγει ο Ολυμπιακός από το αδιέξοδο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει, αν οι Βολιώτες επιχειρηματίες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους κ.κ. Βαρούτσικο-Τόρη. Οι συζητήσεις έχουν σταματήσει από τις 28 Ιουνίου και όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και σήμερα, δεν κουνιέται φύλλο στον Ολυμπιακό. Τα πάντα παραμένουν στάσιμα και το μόνο που έχει αλλάξει αυτές τις μέρες είναι ο αριθμός των παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στους 10, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα να δούμε κι άλλους παίκτες να στρέφονται νομικά κατά της ΠΑΕ, προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται και παράλληλα να μείνουν ελεύθεροι.
Είναι απόλυτα λογικό, ακόμη κι αυτοί που κάνουν υπομονή, περιμένοντας μήπως και αλλάξει η κατάσταση στον Ολυμπιακό, να μη μπορούν άλλο να περιμένουν.
Η εβδομάδα αναμένεται κρίσιμη για το μέλλον του Ολυμπιακού, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει να βρεθεί λύση, για να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις