Απόλυτη επιτυχία στο επετειακό τουρνουά Κ13 της Αγ. Παρασκευής

Επετειακή εκδήλωση με τουρνουά ποδοσφαίρου Κ13, διοργάνωσε  η Σχολή ποδοσφαίρου Αγ, Παρασκευής Βόλου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας. Αναλυτικότερα…

“Η διεύθυνση της Σχολής ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους στο επετειακό τουρνουά ποδοσφαίρου κ13 που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της Σχολής από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου τις ακαδημίες των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Ολυμπιακού Πειραιώς, τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕΛ και Μαγνησιακού για τη συμμετοχή τους στο επετειακό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώσαμε για την συμπλήρωση των 20 ετών λειτουργίας.
Ολοι οι αγώνες διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα και με πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, ιδιαιτέρως από τα παιδιά της πόλης μας που είχαν την ευκαιρία να παίξουν αντίπαλοι με τις δυο κορυφαίες ακαδημίες της χώρας μας.

Όπως είναι φυσικό αυτές αναμετρήθηκαν στο τέλος του τουρνουά με νικητή των ΠΑΟΚ. Στις βραβεύσεις που ακολούθησαν προς όλους τους συμμετέχοντες, Βραβείο δόθηκε στον πρώτο σκόρερ του τουρνουά Χατζηιωαννίδη Παναγιώτης του Ολυμπιακού Πειραιώς και Καλαϊτζίδης Μάριο του ΠΑΟΚ. Τις βραβεύσεις κάνανε ο πρόεδρος της Σχολής Σαρρής Γεράσιμος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΘ Κλοντζας Δημήτρης.

Στην λήξη οι διοργανωτές έδωσαν την υπόσχεση ότι αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός, με επικεφαλής προσκεκλημένους τους δυο κορυφαίους συλλόγους μιας και οι υπεύθυνοι προπονητές των δυο ομάδων έμειναν απολύτως ικανοποιημένες από την φιλοξενία, αλλά και το επίπεδο της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Η διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί των Δήμο Βόλου, την ΕΨΑ και την ΕΠΣΘ για την υποστήριξη τους.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις