Να μη χαθούν άλλοι παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου

Πριν προκύψει το διοικητικό αδιέξοδο στον Ολυμπιακό Βόλου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είχαν αποφασίσει να κρατήσουν έναν βασικό κορμό από την περσινή ομάδα και πάνω σ’ αυτόν θα «χτίζονταν» ο νέος Ολυμπιακός. Οι παίκτες που ήταν και είναι στα πλάνα για τη νέα χρονιά είναι οι…

….Ζέρης, Καρράς, Μπουτζίκος, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος και οι νεαροί Κεσίδης, Ντινόπουλος, Καψιώτης. Από αυτούς οι Διαμαντόπουλος και Μπιτάνγκ έχουν καταθέσει προσφυγή, η οποία θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου. Αν μέχρι τότε βρεθεί λύση στον Ολυμπιακό και υπάρξει νέα διοίκηση, θα φροντίσει να έρθει σε επαφή με τους παραπάνω παίκτες, προκειμένου να τα βρουν στο οικονομικό και να αποσύρουν την προσφυγή που έχουν καταθέσει. Τόσο ο Διαμαντόπουλος, όσο και ο Μπιτάνγκ επιθυμούν την παραμονή τους στον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να είχε ζητήσει ο ίδιος από το δικαστήριο παράταση δύο εβδομάδων (λόγω του δημοψηφίσματος έγιναν τρεις), προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση, μήπως και υπάρξει λύση στο διάστημα αυτό.
Όσον αφορά τους Μπαλντοβαλίεφ, Ρόκα, Μακρυδημήτρη ήδη και οι τρεις είναι ελεύθεροι, καθώς οι προσφυγές εκδικάστηκαν και η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τους επιδίκασε το ποσό που τους οφείλεται από τον Ολυμπιακό και έμειναν ελεύθεροι.
Πέρα από τις προσφυγές των Διαμαντόπουλου και Μπιτάνγκ, πρόκειται να εκδικαστούν και αυτές των Ιντζίδη, Γιαλούση, Μαργαρίτη, Μπάρμπα και Κασμερίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις