Προβληματίζει τον Ολυμπιακό Β. το κλείσιμο του Πανθεσσαλικού

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορία και για τον 4ο όμιλο.

Στον Ολυμπιακό δεν είχαν κάποια ενημέρωση για το πότε θα κλείσει το Πανθεσσαλικό για εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, προκειμένου να ενημερώσουν στη συνέχεια την ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν ζητήσει από τα Τουριστικά Ακίνητα να ενημερωθούν 10 μέρες νωρίτερα από το κλείσιμο του σταδίου, έτσι ώστε να προλάβουν να κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε, πως το βολιώτικο συγκρότημα έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», ωστόσο, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα. Από την επόμενη αγωνιστική (3η του πρωταθλήματος) θα συμπίπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια του Αλμυρού και του Ολυμπιακού, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους». Γιατί στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός χρειαστεί να δώσει το ματς με τον Πιερικό, την επόμενη αγωνιστική (3η), θα αγωνίζεται εντός έδρας και ο Γ.Σ. Αλμυρού. Θα πρέπει ή να αλλάξει η έδρα ή να διεξαχθεί το παιχνίδι σε διαφορετική ημερομηνία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις