ΒΟΛΟΣ 2004: Η Εύα Ζαμπάκα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων

Με μια ιδιαίτερα θερμή ανακοίνωση, ο “ΒΟΛΟΣ 2004” αναγγέλλει την επιστροφή της Εύας Ζαμπάκα στην αγαπημένη της ομάδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, την οποία ως παικτρια υπηρέτησε για πέντε χρόνια (2004-2009) με παρουσίες σε Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία.

Τώρα η Εύα καλείται να δώσει ό,τι καλύτερο έχει από ένα νέο πόστο, της υπευθύνου δημοσίων σχέσεων, με τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της να είναι εξαιρετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ώς εξής:

“Μετά από τρία χρόνια η Εύα Ζαμπάκα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς της. Αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια με τη λήξη της περσινής σεζόν, δεν έμεινε μακριά από το ποδόσφαιρο και συνεχίζει από τη θέση της υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας.
Η Εύα βρίσκεται κοντά στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της είναι ήδη εμφανή. Άλλωστε άτομα όπως η Εύα πρέπει να βρίσκονται κοντά στο γυναικείο ποδόσφαιρο, τόσο λόγω της εμπειρίας της στο ποδόσφαιρο και των επαγγελματικών εμπειριών που διαθέτει, οσο και των φρέσκων ιδεών που χρειάζεται ο χώρος.

Η Εύα ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο το 2004 όταν και δημιουργήθηκε η πρώτη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στη Μαγνησία, που δεν είναι άλλη από τον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004.
Αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας μας περίπου 5 αγωνιστικές σεζόν έχοντας συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα τόσο στη Β’ όσο και στην Α’ Εθνική, με πολύ καλές μάλιστα εμφανίσεις. Στη συνέχεια απουσίασε από το χώρο του ποδοσφαίρου για επαγγελματικούς λόγους, αφού ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση και έπρεπε να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην εργασία της.
Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στο ποδόσφαιρο σαν παίκτρια του Μαγνησιακού, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε 3 χρόνια.

Σε δήλωση της η Εύα ανέφερε: ” Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην αγαπημένη μου ομάδα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για να πάμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται αφού υπάρχουν τόσο οι υποδομές όσο και το ταλέντο. Παράλληλα θα προσπαθήσω μέσα από την ομάδα να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προώθηση και αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, κάτι που άλλωστε πρεσβεύει και η φιλοσοφία της ομάδας”.

Καλωσορίζουμε την ΕΥΑ ΖΑΜΠΑΚΑ στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις