Με αλλαγές στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό που καλείται να αντιμετωπίσει στην Ιταλία τη Μίλαν (19:55, COSMOTESPORT2) αρκετά αλλαγμένος από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League απέναντι στη Μπέτις, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και καλείται σε μια ακόμα ευρωπαϊκή πρόκληση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με 4-3-3 και αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει με αυτό τον τρόπο να αιφνιδιάσει την Μίλαν, αλλά και να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους που συμπληρώνουν το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει καταστρώσει τα πλάνα του έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο επιθετική και να μην έχει το ρόλο του κομπάρσου στο «Σαν Σίρο» και όπου του βγει.

Άλλωστε, με ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα «ακυρώσει» την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με την Μπέτις και παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Μίλαν μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά και μόνο το όνομα και η ιστορία της προκαλούν δέος. Ο Τζενάρο Γκατούζο θα επιλέξει όπως όλα δείχνουν το 4-3-3 κρατώντας στον πάγκο του τα δυνατά του χαρτιά (Ντοναρούμα, Τσαλχάνογλου, Ιγκουαίν).

Οι πιθανές συνθέσεις

Μίλαν (Γκατούζο): Ρέινα-Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Σαπάτα, Καλάμπρια-Μποναβεντούρα, Μπίγλια, Μπακαγιόκο-Μπορίνι, Καστιγέχο, Κουτρόνε

Στον πάγκο: Ντοναρούμα, Λασάλτ, Μουσάτσιο, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου, Ιγκουαίν, Σούσο

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα-Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Τοροσίδης-Γκιγιέρμε, Τουρέ, Νάτχο-Νάουελ, Φετφατζίδης, Γκερέρο

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ποντένσε, Χασάν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις