Ρήγας: Παρουσίασε Αραμπατζή, στο ρόστερ οι νεαροί Μπόλκας, Χότζα, Ανδριώτης

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ο Ρήγας Φεραίος επικρατώντας 3-0 του Πυράσου. Το παιχνίδι παρακολούθησε από την εξέδρα και ο Θανάσης Αραμπατζής, που παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους νεαρούς Γιώργο Μπόλκα, Λεωνή Χότζα και Γιώργο Ανδριώτη.

Ο Θανάσης Αραμπατζής είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά φέτος τον Ρήγα, παίζοντας σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μάλιστα πρόκειται για κατά… συρροή πρωταθλητή έχοντας πανηγυρίσει τίτλους την τελευταία διετία με τον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Θησέα. Η απόκτησή του ήταν γνωστή από καιρό, αλλά τώρα έγινε η επίσημη παρουσίασή του, αφού για επαγγελματικούς λόγους δεν ακολούθησε την προετοιμασία.

Επίσης, η διοίκηση του Ρήγα παρουσίασε επίσημα και τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές για τους οποίους οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για το ταλέντο, όσο και για τον χαρακτήρα τους.

Ο Γιώργος Μπόλκας γεννήθηκε το 1999 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Ρήγα, συνέχισε στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου, στον Διαγόρα Στεφανοβικείου και πέρυσι ενίσχυσε τον Αστέρα Ριζομύλου. Μάλιστα ήταν βασικός στέλεχος των «κοκκινόμαυρων» με 24 συμμετοχές και τρία γκολ στο ενεργητικό του. Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά των Βελεστινιωτών και λογικά θα πάρει ευκαιρίες από τον τεχνικό Θανάση Μπίλη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λεωνή Χότζα ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του Ρήγα Φεραίου και στα φιλικά χρησιμοποιήθηκε κυρίως στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Ήταν μέλος της παιδικής ομάδας του συλλόγου που πριν δύο χρόνια κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. Πέρυσι αγωνίστηκε και αυτός στον Αστέρα Ριζομύλου, έχοντας 21 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Το πρωτάθλημα με τους παίδες του Ρήγα κατέκτησε προ διετίας και ο τερματοφύλακας Γιώργος Ανδριώτης, που πλέον πλαισιώνει στην ανδρική ομάδα του συλλόγου τον Τάσο Παπαγιάννη και τον Γιώργο Κουρίτα.

Στο μεταξύ, η ακαδημία του Ρήγα τέλεσε τον καθιερωμένο της αγιασμό στο στάδιο του Βελεστίνου. Ο π. Θεοφάνης Μανούρας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πιστός φίλος της ομάδας έκανε την τελετή στην οποία έδωσαν το «παρών» δεκάδες παιδιά, με τους προπονητές και τους γονείς τους. Να θυμίσουμε ότι υπεύθυνος της ακαδημίας παραμένει ο Βασίλης Κουμανίδης και προπονητές οι Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής και Βασίλης Τσουμπέκος.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις