Την απόκτηση δύο νεαρών παικτών ανακοίνωση η Ανόρθωση

Την απόκτηση δύο νεαρών καλαθοσφαιριστών ανακοίνωσε η Ανόρθωση και συγκεκριμένα τους Κουκουράβα και Φιλλίπου. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η αντρική ομάδα της Ανόρθωσης πραγματοποίησε δυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις αφού αποκτήθηκαν οι νεαροί αλλά πολύ ταλαντούχοι αθλητές Κουκουράβας και Φιλίππου.

Ο Κουκουράβας είναι 22 χρονών, αγωνίζεται ως point guard, προέρχεται από τον Γ.Σ. Βόλου και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των 96αρηδων που είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα Θεσσαλίας. Το ίδιο ισχύει και για τον πανύψηλο Συμεών Φιλλίπου, ο οποίος είναι 21 χρονών, και αυτός προέρχεται από τον Γ.Σ. Βόλου ενώ με τα εντυπωσιακά του προσόντα αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τους νεοφώτιστους στην Β’ Κατηγορία.

Η ακαδημία συνεχίζει τις δράσεις της, πραγματοποιώντας νέα φιλικά παιχνίδια την περασμένη Κυριακή, στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Πιο συγκεκριμένα πάνω από 80 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ. Βόλου.

Συγκεκριμένα, στις  9 το πρωί, την αρχή έκαναν οι έφηβοι (γεν. 2000-02), ακολούθησαν τα προμίνι (2007-08) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με τους παίδες (2004-06).

Όλα τα τμήματα της Ανόρθωσης την ερχόμενη Κυριακή (7/10) θα αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της Νίκης Βόλου ενώ η αντρική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις, καθώς θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει το B.C Volos (13-14/10) όπου θα αντιμετωπίσει την Δήμητρα Ευξεινούπολης και το B.C. Volos, δυο ομάδες που αγωνίζονται στην Α2.

Τέλος, καλούνται, όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα και με προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:
Γενικός Αρχηγός: Παπαχρήστος Βασίλειος (6931042330),
Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημιών: Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196),
Προπονητής: Γαλανάκης Νίκος (6937014336).
Προπονητής: Συλεόπουλος Βαγγέλης (6948387397)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις