Ξεχνάει Μίλαν, κοιτάει ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Το δεκάλεπτο «μπλακ άουτ» στοίχισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενώ κρατούσε για 70 λεπτά μία σπουδαία νίκη στα χέρια του επιστρέφει με άδεια τα χέρια και μία ήττα από τη Μίλαν στις αποσκευές του.
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, ενώ το μυαλό όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πρέπει να στραφεί άμεσα στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Στο χθεσινό παιχνίδι στο «Σαν Σίρι» οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, μία διαφορετική ενδεκάδα και παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει και του μεθαυριανού ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, αναμένεται να επιστρέψουν ο Βούκοβιτς, ο Ελαμπντελαουί, ο Μπουχαλάκης, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Τσιμίκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Ωστόσο, τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή ίσως να είναι διαφορετικά μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την αναμέτρηση με τη Μίλαν στην Ιταλία, αφού και χθες παίκτες όπως ο Τοροσίδης και ο Σισέ έδειξαν ότι αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις