Και τυπικά Πρόεδρος ο Ιμεράι

Σε “ανασχηματισμό” προχώρησε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κατά τη χθεσινή (04/10) της συνεδρίαση. Με απόλυτη πλειοψηφία ο Νίκος Ιμεράι αναδείχθηκε και τυπικά Πρόεδρός της ενώ συγκροτήθηκε και μία ομάδα με στόχο την βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής του τμήματος, σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωση:

Συνεδρίασε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της ομάδας μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 όπου με απόλυτη πλειοψηφία από τους παρευρισκόμενους αναδείχθηκε πρόεδρος ο κ. Νίκος Ιμεράι.

Κατόπιν έγινε ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων ανά τομέα ευθύνης στα μέλη της και ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην συγκρότηση μιας επικοινωνιακής ομάδας που θα συνεδριάζει επι εβδομαδιαίας βάσης και αποτελείται από τους κ.κ. : Κουτσούκη Γιώργο (αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ερασιτεχνικής Νίκης), Καραγιάννη Δημήτρη, Καζανίδη Κώστα, Αλεξανδρή Φάνη, Σδούγγο Θεόδωρο (μέλος του Δ.Σ.της ερασιτεχνικής Νίκης), Νταφέκα Αθανάσιο και Αποστολακόπουλο Γιώργο. Στόχος η οργάνωση και η επικοινωνιακή πολιτική της Νίκης Βόλου 1924.

Να σημειωθεί ότι την πλήρη στήριξη του στον πρόεδρο κ. Νίκο Ιμεράι, την Δ.Ε. Ποδοσφαίρου αλλά και την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις της, όταν βρίσκεται στην χώρα μας ,εξέφρασε ο γνωστός Νικιώτης επιχειρηματίας κ. Κακουλίδης Νίκος που διαμένει μόνιμα στην Ρουμανία.

Η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής είναι: Πρόεδρος: Νίκος Ιμεράι (Μέλος του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Νίκης)

Αντιπρόεδρος: Βενέτης Βασίλης (Μέλος του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Νίκης) Υπεύθυνος Τομέα Γηπεδικών εγκαταστάσεων και έργων υποδομής

Έφορος Ακαδημιών : Σουγγάρης Θεολόγος (Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Νίκης)

Γενικός Γραμματέας : Καζανίδης Κώστας

Υπεύθυνος Οικονομικής διαχείρισης : Μιχάλης Δημήτρης (Ταμίας του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Νίκης)

Έφορος υλικών & ιματισμού: Θεοχάρης Γεώργιος

Marketing – Διαχείριση χορηγιών : Αλεξανδρής Φάνης

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Χαρανά Σόνια

Τομέας Κοινωνικής Προσφοράς : Καλλιπολίτη Αγγελική

Διευθυντής επικοινωνίας: Αποστολακόπουλος Γεώργιος

Γραφείο Τύπου : Νταφέκας Αθανάσιος

Υπεύθυνος ασφαλείας : Χατζημπύρρος Δημήτρης(Μέλος του Δ.Σ.της ερασιτεχνικής Νίκης)

Μέλη: Καλλιπολίτης Χρήστος, Χαδούλης Αργύρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις