Σε Camp Ποδοσφαίρου συμμετείχε η Α.ΠΟ.Β. (photos)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε σε Camp Ποδοσφαίρου που ξεκίνησε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 και ολοκληρωθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στις εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης Τσαφ – Τσουφ που βρίσκεται στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

Συγκεκριμένα η Α.ΠΟ.Β. συμμετείχε σε 2 ηλικιακές κατηγορίες, 2002-2003 και 2004-2005 με 4 ομάδες με τους νεαρούς αθλητές να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την προσπάθεια τους, το ήθος και την αγωνιστικότητα τους. Στο Camp Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου Έλληνα τεχνικού Μάκη Κατσαβάκη εκτός από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου συμμετείχαν ομάδες από όλη τη Ελλάδα όπως ο Ατρόμητος Παλαμά, ο Κρόνος Καστοριάς, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, Sport Village Σερρών, Ε.Π.Σ.Γρεβενών, Τούμπα FC και ο Αινείας Παναθηναϊκού .

Επίσης οι νεαροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και άλλες δραστηριοτητες εκτός από το ποδόσφαιρο όπως τοξοβολια, γκολφ, ιππασία κ.τ.λ. ενώ την Πέμπτη 2-3-2015 επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικο Μουσείο και το Λιοντάρι της Αμφίπολης . Τέλος στο Camp ποδοσφαίρου οι νεαροί αθλητές – μαθητές του συλλόγου αποκομισαν σημαντικές εμπειρίες καθώς και σημαντικές παραστασεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις