Στο βασικό σχήμα ο Οικονομόπουλος με Μετέωρα

Σήμερα Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μάλιστα αγωνίστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά κόντρα στον Οικονόμο. Ήταν αυτός που έβγαλε τη σέντρα στο 93’, από την οποία προήλθε το νικητήριο τέρμα των «ερυθρολεύκων» από τον Ντέιβιντ Ναζίμ.

Ο Κώστας Φλίγκος είναι έτοιμος και αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, καθώς όλη την εβδομάδα προπονείται κανονικά, με την πληγή στο πόδι του να έχει κλείσει. Παραμένει άγνωστο αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ή θα παίξει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πάντως οι περισσότερες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλεισμένες», όσον αφορά την ενδεκάδα. Ουσιαστικά «παίζονται» μία ή δύο θέσεις, καθώς ο Περικλής Αμανατίδης θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στους παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις