Με δύο απουσίες ο Γ.Σ. Αλμυρού αύριο κόντρα στον Φωκικό

Ο ΓΣ Αλμυρού μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας με 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Αύριο Κυριακή οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Φωκικό στην Άμφισσα και θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη.

Ο προπονητής του ΓΣΑ, Στέλιος Αρσένος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέλιου Αλεξανδρή που εξακολουθεί να είναι τραυματίας και του Γιώργου Δημητρίου, καθώς το δελτίο του ποδοσφαιριστή δεν είναι έτοιμο. Αντίθετα, ο Κώστας Χατζής έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του. Δεν αποκλείεται στην αποστολή να συμπεριληφθεί και ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης.

Διαθέσιμοι είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις