Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Με έπαθλο την πρώτη θέση μονομαχούν σήμερα Ίωνας-Αγριά B.C.

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μόνο ο 2ος όμιλος έχει υποχρεώσεις σήμερα για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, καθώς περιέχει πέντε ομάδες, άρα έχει και μία αγωνιστική περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα γκρουπ. Πάντως η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική.

Στην κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμούν Ίωνας, Αγριά και ΑΕΒΔ, αλλά οι δύο πρώτοι παίρνουν το εισιτήριο. Κι αυτό γιατί σήμερα οι «πορτοκαλί» θα κάνουν ρεπό και αναπόφευκτα θα οπισθοχωρήσουν στην 3η θέση.

Έτσι στη σημερινή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στις 17.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», Ίωνας και Αγριά θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση καθαρά για λόγους γοήτρου, αφού δεν παίζει ρόλο για την πρόκριση.

Στους «κυανέρυθρους» ο Λευτέρης Κατσαλής «πονοκεφαλιάζει» για την απώλεια δύο βασικών παικτών. Ο Γιάννης Ευθυμίου είναι τραυματίας και ο Γιώργος Μπεκρής βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ απών θα είναι και ο Θανάσης Φοινικόπουλο που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Έτσι ο Βολιώτης τεχνικός θα παρατάξει τους: Τσίγκο, Φωτιάδη, Κέτουλα, Τζήμα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Σέρρη, Βασιλείου, Παυλόπουλο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Σπύρος Στρατίκης έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Παπαζήση που έχει προσβληθεί από ίωση. Αντίθετα οι άλλοι δύο που απουσίαζαν το περασμένο Σάββατο, οι Χάρης Ξυπνητός, (βρισκόταν εκτός Βόλου) και Σάββας Καραμανλής (για επαγγελματικούς λόγους) θα παίξουν κανονικά. Η αποστολή αποτελείται από τους Καλογερόπουλο, Κοντάκη, Δραγατζίκη, Μαλαματίνη, Θεοδώρου, Ρόσσιο, Καραθάνο, Μητρουλά, Κοψιαλή, Καζεπίδη, Ξυπνητό και Καραμανλή.

Για την πρώτη νίκη Κένταυρος Ζαγ. και Ελευθεριακός
Στο «ντέρμπι των ουραγών» Κένταυρος Ζαγοράς και Ελευθεριακός θα διεκδικήσουν την παρθενική τους επιτυχία στη φετινή διοργάνωση. Η συνάντηση θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό Πορταριάς.

Για τους Πηλιορείτες ο κ. Κοντογιώργος θα βασιστεί στους Δημόπουλο, Καραθανάση, Μανωλόπουλο, Ρουσιώτη, Κοντογιώργο, Νικολόπουλο, Καρσελά, Βαΐτση, Βασδέκη, Λάσκο, Γαβαλά, Μουχαρέμ.

Στην αντίπερα όχθη ο Μιχάλης Φρουσκλιάς έχει υπό τις οδηγίες του τους Ζαφείρη, Κυριαζή, Τζήμα, Κρόσμαν, Παπαδόπουλο, Μόκα, Τσούτσικα, Μαθιουδάκη, Κέτουλα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα του 2ου ομίλου:
Κλ. Πορταριάς, 17.00, Κένταυρος Ζαγ.-Ελευθεριακός. Διαιτητές: Αγαγιώτου, Καγιόπουλος. Γραμματεία: Μαρούσος, Μαριτσούδη, Ανδριοπούλου.
«Β. Παρασκευόπουλος», 17.00, Ίωνας-Αγριά. Διαιτητές: Τσουμαχίδης, Τσάλας. Γραμματεία: Τσιργούλα, Πολύζος, Σακελλαροπούλου.