Σοβαρός και μεστός Αίας, έκανε το “διπλό”… στο Olympico

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Αίας Σούρπης, που πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές,  καθώς επικράτησε στην έδρα της Αγίας Άννας με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν εξαιρετική παρουσία, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες. Στην καλύτερη από αυτές είδαν τη μπαλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Χαλάτση, μετά από συρτό σουτ του Χατζητρακόσια, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν και πέναλτι.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι, που προσαρμόστηκαν στο πλαστικό τερέν, ήταν εκείνοι που αρχικά ισορρόπησαν το παιχνίδι και στη συνέχεια δημιούργησαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες. Είχαν οριζόντιο δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου μέρους, σε σέντρα σουτ από πλάγια αριστερά του Χειλά (45’) και ξεκίνησαν με γκολ  το β’ ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 47’ μετά από κεφαλιά πάσα του Αραπίτσα, ο Κατσαβριάς βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με έξοχο σουτ στο δεξί “παραθυράκι” του Βαν Ντε Γουίχε, άνοιξε το σκορ (φωτό).

Στη συνέχεια Αραπίτσας και Χειλάς είχαν απο δυο τετ α τετ, στα οποία δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, που υπήρξαν συνολικά επτά λεπτά δικαιολογημένες καθυστερήσεις, λόγω τραυματισμών, σημάδι του πολύ δυνατού, αλλά όχι αντιαθλητικού παιχνιδιού που έγινε, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη.

Αγία Άννα: Βαν Ντε Γουίχε (61’ λ.τρ. Αιντίν), Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Φιλατζικιώτης (85’ Αλεξανδρίδης), Πετσιμέρης, Καραλόπουλος, Χατζητρακόσιας (80’ Ματθου), Τσιουρέλης, Ζαρίφης, Σ. Ζιάγκας, Κανδήλας (66’ Ευαγγελός)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης, Πλαβός, Χριστέλος, Χειλάς (79’ Μακανίκας), Αράπιτσας (86’ Χουλιαράς), Κατσαβριάς (90’ Ξηροκώστας) Παπανικόπουλος, Κωστούλας (68’ Τσόγκας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις