Με γκολ ανά έξι λεπτά… η Ακρόπολη επικράτησε του Μαγνησιακού

Ανοίγοντας το σκορ από πολύ νωρίς, η Ακρόπολη πέτυχε μία δίκαιη νίκη -την πρώτη- στην έδρα της για το φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-1 του  Μαγνησιακού, που σήμερα έκανε τη δική του πρεμιέρα, καθώς το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τη Σκιάθο είχε αναβληθεί.

Με δύο γκολ μόλις στα πρώτα 12 λεπτά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι.

Επέμειναν για κάτι καλύτερο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι φιλοξενούμενοι, που σκόραραν με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά μέχρι εκεί…

Πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους ο Νίκος Αντωνίου, που έκανε ονειρικό ντεμπούτο, αφού σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του.

Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό οι φιλοξενούμενοι, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

Το σκορ άνοιξε στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Ανωτνίου, που έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην εστία του Στούκα. Στο 12’ το 2-0, με τον σκόρερ Αντωνίου να ολοκληρώνει  με τον καλύτερο τρόπο προσπάθεια του Μαυρίδη, ο οποιος στην αρχή της φάσης πέρασε πολλούς αντιπάλους και του πρόσφερε “μισό” γκολ.

Το 3-0 έγινε στο 63’ μετά από σουτ του Κόκκα, απόκρουση του Στούκα και τον Μερμίγγη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, ολοκληρώνοντας με σουτ την προσπάθεια.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’, μετά από εύστοχο πλασέ του Δανιλόπουλου, που δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, από πάσα του Μυλωνά.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Γκατζούνας, Τ. Κολημήτρας, Τσούτσας, Χάνος, Κ. Κολημήτρας, Παγώνης  (57’ Μίλτος), Μαυρίδης (46’ Κατής), Αντωνίου, Κόκκας, Μερμίγγης (80’ Βλιώρας)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Οικονόμου, Τσένα, Κατσίφας, Βασιλείου, Τσιάνος (78’ Κωστής Δανηλόπουλος, Γ. Κολημήτρας, Νταφόπουλος (58’ Χριστοδούλου), Ζενούνης (62’ Λιάρος),  Τάρε (83’ Μυλωνάς)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις