Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Β. στον Αγιασμό της Ακαδημίας (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά ο αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου. Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με όλο το τεχνικό επιτελείο, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θωμάς Μακρής και ο διευθυντής των γραφείων του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρέας Κικίλιας.

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στον αγιασμό, μαζί με τους προπονητές τους, Σταύρο Σταμπουλή, Φώτη Αγραφιώτη, Νίκο Δενελάβα, Χρήστο Καψιώτη, Κώστα Γάκια και Λευτέρη Φούτρη, ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλοί γονείς.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής μίλησε ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε, πως για να επιστρέψει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες θέλει τη βοήθεια όλων όσων βρίσκονται στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Όλοι να γίνουμε μία γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τα εμπόδια που μας βάζουν. Πρέπει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού να είμαστε όλοι εκεί, τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς. Να καταλάβουν όλοι, ότι υπάρχει μία ασπίδα και η ασπίδα αυτή είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού» ανέφερε ο Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ευχήθηκε τόσο στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, όσο και στους νεαρούς παίκτες της Ακαδημίας καλή χρονιά, με υγεία, επιτυχίες και του χρόνου ο Ολυμπιακός θα γίνει επαγγελματική ομάδα, πράγμα που θα σημάνει πολλά για τον σύλλογο και την πόλη.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ιάσων Χατζής, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό και όλους όσοι έχουν κάνει κατάθεση ψυχής για να υπάρχει αυτό το άρτιο αθλητικό κέντρο, στο οποίο γυμνάζονται τα τμήματα υποδομής. «Το μέλλον του Ολυμπιακού γεννιέται και στηρίζεται σ’ αυτόν τον χώρο. Ο γίγαντας που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου έχει ξυπνήσει. Όλοι εσείς μπορείτε να πάτε τον σύλλογο πολύ ψηλά. Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει πρόσωπο. Εύχομαι υγεία, υπακοή, επιμονή, για να δημιουργήστε το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού», ανέφερε ο κ. Χατζής.

Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης τόνισε: «Η καρδιά μιας ομάδας είναι η Ακαδημία και εδώ βρίσκεται η καρδιά του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και κάθε μέρα η ομάδα να μεγαλώνει όσο γίνεται πιο πολύ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις