Στην Άμφισσα με Φωκικό δοκιμάζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Στην Άμφισσα δοκιμάζεται σήμερα Κυριακή (16.00) ο Γ.Σ. Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Φωκικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στη βάση τους με βαθμό ή βαθμούς, αλλά για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν σίγουρα δύο απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Στέλιος Αλεξανδρής, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ δεν είναι έτοιμο το δελτίο του Γιώργου Δημητρίου μια και το δελτίο του δεν είναι έτοιμο.

Στην 18άδα θα είναι και ο Κώστας Χατζής, αφού το δελτίο του είναι στα χέρια των ανθρώπων του Γ.Σ. Αλμυρού.

Διαθέσιμοι είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστοτέλης Κωστούλας από την ΕΠΣ Άρτας. Βοηθοί του θα είναι ο Γιώργος Γαλανόπουλος και ο Κωνσταντίνος Λυσσάρης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Παπακώστας που ανήκει στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις