Πρεμιέρα με το… δεξί, για Σκιάθο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σκιάθος ( ο αγώνας πρεμιέρας με τον Μαγνησιακό είχε αναβληθεί),  υποδεχόμενη στην έδρα της τους Μυρμηδόνες Πλατάνου, επί των οποίων επικράτησε με σκορ 4-1.

Πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ και ευκαιρίες χάρισαν οι δύο ομάδες στον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι,  αφού γενικότερα έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες.

Καλύτεροι από ότι περίμεναν παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι,  αφού αντιμετωπίζουν ακόμη τα γνωστά προβλήματα, δεδομένου ότι η τουριστική σεζόν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις  των περισσότερων ποδοσφαιριστών, δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Καλύτερη εικόνα είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όταν δημιούργησαν φάσεις και ήταν περισσότερο απειλητικοί,  αλλά τα εύκολα αμυντικά λάθη ήταν αυτά που τους στοίχησαν και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πάρα πολύ νωρίς με τον Έλιοτ Πρίφτη να κάνει το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό,  με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγουμένως είχε σκάσει μπροστά από τον τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, έχασαν ευκαιρίες με τους Φαράντο, Ακριβό και Τετριμίδα,  διαμαρτυρήθηκαν έντονα για περίπτωση πέναλτι στο 12’ όταν ο Φαράντος ανατράπηκε εξόφθαλμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όπως ισχυρίστηκαν.

Η επόμενη χαρακτηριστική φάση  του πρώτου μέρους ανήκει στη Σκιάθο όταν στο 43’ ο Χισάι επιδίωξε να “κρεμάσει” τον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν λίγα μέτρα έξω από την εστία του,  επιχειρώντας ένα σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο η προσπάθεια του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Όπως το πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο η Σκιάθος ξεκίνησε με ένα πολύ γρήγορο γκολ, όταν ο Αλικά αξιοποίησε γύρισμα που του έκανε ο Χισάι από δεξιά, σπάζοντας του τη μπάλα,  με το νεαρό ποδοσφαιριστή της Σκιάθου να σκοράρει εύκολα με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας.

Στο 78΄ και πάλι ο Αλικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ολοκληρώνοντας  με πλασέ δική του ενέργεια που έγινε από δεξιά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με γκολ του  δεκαεξάχρονο Τετριμίδα, που πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα  γράφοντας το 3-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 2 λεπτά αργότερα (89’),  όταν ο Χισάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 4-1.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Ελ. Πρίφτι, Σταμέλος, Κουτσογιάννης, Αλ. Τζελάι (35’ Αλικά), Τάσσος, Κ. Τζελάι (46’ Νικολαϊδης), Μανωλιός (46’ Δ. Γκιαουράκης), Χισάι, Μπάμπα (70’ Γ. Γκιαουράκης)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογιωργάκης, Κοντοβάς (74’ Πιπινής), Ακριβός, Κουφάκης, (60’ λ. τρ. Καραπτσιάς), Μακρής ( 55’ λ. τρ. Κωτούλας), Αράπης, Ναούμ (71’ Κατσαβριάς), Κλουκουτάρας, Τετριμίδας, Φαράντος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις