Κούτσης: «Να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Ευχαριστημένος με τους παίκτες του, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, δήλωσε ο Γιώργος Κούτσης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Στυλίδας, όπου Νίκη Βόλου επικράτησε με 4-1. Αναλυτικά:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που ήμασταν νωθροί – πράγμα που για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι ανεπίτρεπτο, αυτή είναι η θέση και η φιλοσοφία μου για τις ομάδες που θέλουν να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα – από εκεί και πέρα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε σε δυο τρεις περιπτώσεις του πρώτου ημιχρόνου να έχουμε ισοφαρίσει νωρίτερα, ωστόσο το πετύχαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο εκτιμώ ότι η υπεροχή μας ήταν καθολική, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα τέρματα και το σκορ να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση.

Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο. Από εδώ και πέρα θα πρέπει και αυτά τα κομμάτια να τα βελτιώσουμε και να μη δίνουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να πιστεύει έστω και ένα λεπτό ότι μπορεί να πάρει κάποιο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις