Επιτυχημένο ντεμπούτο στη Β’ Εθνική η Νίκη, 69-61 το Στρατώνι

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», που επικράτησε με 69 – 61 του ΣΑ Στρατωνίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Καλύτερη η Νίκη στο α’ μέρος προηγήθηκε με 34-25. Όμως το Στρατώνι στο β’ μέρος, πλησίασε απειλητικά και ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Όμως, οι παίκτες της Νίκης με ψυχραιμία, έλεγξαν και πάλι το ρυθμό κι έφτασαν στην πρώτη τους επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο για να εμψυχώσει την ομάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγχαίρει τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ για τη νίκη που πέτυχαν.

Η Δ.Ε. συγχαίρει την ομάδα του Στρατωνίου και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, καθώς και το διαιτητικό δίδυμο Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης.

Τα δεκάλεπτα: 12 – 14, 34 – 25, 51 – 48, 69 – 61

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας):  Φρουσκλιάς 21 (3), Γεωργίου 12 (1), Διγενής, Καραγιώργος, Τσώλης 8(1), Αναγνωστόπουλος, Γιωτόπουλος 4, Κουτίνας 2, Τσαβές, Τασιούδης 13, Τάσσος 9, Πανιόπουλος

ΣΑ Στρατωνίου (Χατζούλης): Δοξάκης 7(1), Μπουρδάνος 14 (2), Δημητράκος, Κολοκοτρώνης 7 (1), Κόκκος, Γεωργιάδης, Σιδηροηλιάς 4, Φλιάτης 4, Κοτζαγιάννης 4, Μπέγας 3, Πολιτόπουλος 5, Δασκαλόπουλος 13

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις