Σκόραρε και κέρδισε… ο Διαγόρας τη Δήμητρα

Παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και κρίθηκε στο γκολ ήταν αυτό που έγινε στο Στεφανοβίκειο, όπου ο Διαγόρας επικράτησε της Δήμητρας με 1-0 κι έκανε την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ως δίκαιη, αν κι αγχωτική,  χαρακτήρισαν τη νίκη οι γηπεδούχοι που δημιούργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, παρόλου που η απόδοσή τους δεν έφτασε ακόμα  στα υψηλά επίπεδα που επιθυμεί ο προπονητής τους.

Παράπονα για τον πειθαρχικό έλεγχο, για το γεγονός ότι δεν προστάτευσε τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ -που χαρακτήρισαν ως πολύ αυστηρό- εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίο ωστόσο ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Διαγόρα για τη φιλοξενία.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 58’  ο Γουτούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από την αριστερή πλευρά με δεξί πόδι, στέλνοντας τη μπάλα στα δεξιά της εστίας του τερματοφύλακα Μπράνου.

Από την άλλη με Βούλγαρη , Νικηφοράκη και Ξηροκώστα είχαν πολύ καλές στιγμές οι φιλοξενούμενοι, που δεν κατάφεραν όμως να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό κόκκινης κάρτα (δόθηκε κίτρινη) σε φάουλ έξω από την περιοχή που έκανε ο Ν. Βουραζέρης πάνω στο Βούλγαρη. Μετα το τέλος της αναμέτρηση ο Νικηφοράκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στον ώμο, τραυματισμός που ανησύχησε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους για τη σοβαρότητα του. Άλλωστε η Δήμητρα δείχνει αποδεκατισμένη,με πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα και παίκτες που θα μείνουν πολύ καιρό εκτός γηπέδου εξαιτίας αυτών.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ : Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Ν Βουραζέρης. Πρασσάς, Κουρούμαλος, Σπ Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καραμανλής (82’ Καραλιάγκος), Βαλωτής, Τζόλας (75’ Καλιακούδας), Γουτούλης (77’ Ιωάννου)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γκαρνίδης (65’ Σ Μπαράκο), Νικηφοράκης (80’ λ τρ Μπιρμπίλης), Κυριάκος, Στεφανής, Τσάτσος, Φούκης, Θωμαϊδης, Χονδρογιάννης (62’ λ .τρ Κακλιάς), Βούλγαρης (50’ λ. τρ. Παυλίδης), Ξηροκώστας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις