Χάλκινο μετάλλιο ο Βελιάδης στο Μεσογειακό Κύπελλο κολύμβησης

Σημαντική διάκριση πέτυχε ο Βολιώτης κολυμβητής Γιώργος Βελιάδης, ο οποίος με την Εθνική ομάδα παίδων έλαβε μέρος στο 22ο Μεσογειακό Κύπελλο κολύμβησης Comen Cup που διεξήχθη 4-5 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος προπονείται στο Βόλο υπό τις οδηγίες του…

…προπονητή του ΟΕΑ/ΝΑΒ Κωνσταντίνου Σουρμενίδη, κατέλαβε την 3η θέση στα 200μ. ελεύθερο, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στους αγώνες μετείχαν κολυμβητές και κολυμβήτριες από 12 χώρες και αφορούσαν αγόρια ηλικίας 15-16 ετών και κορίτσια ηλικίας 13-14 ετών.
Ο Βελιάδης συγκαταλέγεται στους καλύτερους Έλληνες αθλητές στην κατηγορία του, ενώ να θυμίσουμε πως τον περασμένο Απρίλιο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων στα 100μ. ελεύθερο.
Ο Βολιώτης πρωταθλητής προετοιμάζεται, πλέον, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 17-19 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και φιλοδοξεί να πετύχει νέα διάκριση.
Αμέσως μετά, ως μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, θα λάβει μέρος στο 13ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας από 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Ο Γιώργος Βελιάδης θα είναι μεταξύ των τεσσάρων αγοριών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες από την Ελλάδα (γεννηθέντες 1999-2000),ενώ στην ίδια διοργάνωση θα λάβουν μέρος από την χώρα μας και τέσσερα κορίτσια (γεννηθείσες 2001-02).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις