“Όρθιος” στην Άμφισσα ο Αλμυρός

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επέστρεψε από την Άμφισσα ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν 0-0 από τον Φωκικό, ωστόσο, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε ο ΓΣΑ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες, με τον Φωκικό να απειλεί στο 29’ με τον Κολοβό, όμως ο Σταυράκης είπε «όχι» στο σουτ του παίκτη των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας σωτήρια απόκρουση.

Ο Αλμυρός στο επόμενο λεπτό έφτασε κοντά στο 0-1, όταν ο Κοντοβάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Τζοβάρας επιχείρησε νέο σουτ, με τον τερματοφύλακα του Φωκικού να πραγματοποιεί νέα σωτήρια απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο 49’ ο Τζοβάρας πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Φωκικού, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Στο 59’ ο Καρράς επιχείρησε τη σέντρα, ο Τσελεπής έπιασε την κεφαλιά, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σωτήρια, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Διαιτητής: Κωστούλας (Άρτας).
Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Λύσσαρης (Αιτωλοακαρνανίας).
ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουβελάς, Κουρελής, Ζιώγας, Τσόκος (70’ Κοτσάι), Σταθόπουλος, Κυριακόπουλος, Κολοβός, Μεγάλος, Χατζηστάμου, Μπαλαμπάνος (58’ Πελτέκης).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσελεπής (79’ Χατζής), Στουρνάρας, Τζοβάρας (65’ Κρανάς), Τσιώλης (85’ Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις