Κάτι αρχίζει και κινείται στον Ολυμπιακό Βόλου

Υπάρχει μια σχετική κινητικότητα στον Ολυμπιακό Βόλου, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, όπου οι συζητήσεις είχαν «παγώσει», με στόχο να βγει η ομάδα από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο. Υπάρχουν Βολιώτες επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να…

…βγει από την κρίση και να λειτουργήσει. Εκτός απρόοπτου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένας επενδυτής να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, θα οδηγηθούμε σ’ ένα πολυμετοχικό σχήμα, το οποίο θα αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού και θα «τρέξει» τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και είναι πολύ σημαντικά και σοβαρά. Οι εξελίξεις, ωστόσο, αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Εφόσον, λοιπόν, υπάρξει διάδοχη κατάσταση στον Ολυμπιακό, παραμένοντας άγνωστο αν σ’ αυτό το πολυμετοχικό σχήμα θα βρίσκονται και οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης, η διοίκηση που θα προκύψει θα έχει να ασχοληθεί μια σειρά από θέματα, που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το θέμα του προπονητή είναι το πρώτο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν στην ομάδα. Ήδη, ως γνωστόν, δέκα ποδοσφαιριστές έχουν καταθέσει προσφυγή, ενώ παραμένει άγνωστο αν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, όσο το διοικητικό αδιέξοδο παραμένει στην βολιώτικη ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις