Στο βοηθητικό ΕΑΚ… νίκη “έδρας” για Πύρασο, επί του Πρωτεσιλάου

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν Πύρασος και Πρωτεσίλαος στην αναμέτρηση που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, εκεί όμως όπου η γηπεδούχος ομάδα της Αγχιάλου ήταν πιο εύστοχη και πετυχαίνοντας ένα γκολ στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου κι ένα ακόμα στο δεύτερο -όπου ήταν πολύ καλύτερη- επικράτησε του Πρωτεσιλάου με 2-0.

Οι παίκτες του Πυράσου στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικοί, δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους,  την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο πιεστικοί και δημιούργησαν ευκαιρίες που δεν κατάφεραν όμως να μετουσιώσουν σε γκολ.

Αντίθετα στην εκπνοή του ημιχρόνου (44’)  ο Πύρασος ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0 με εκπληκτικό σουτ του Γιώργου Τσίκα από τα 30 μέτρα που έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα στο έδαφος κι από εκεί να καρφωθεί στον ουρανό του εσωτερικού των δικτύων του Τίτα.

Στο β’ μέρος οι παίκτες του Πρωτεσιλάου έδειξαν επηρεασμένοι από το γκολ που δέχτηκαν σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Από την άλλη έχοντας το σκορ υπέρ τους κι αλλάζοντας εντελώς νοοτροπία, οι ποδοσφαιριστές του Πυράσου έπαιξαν περισσότερο με τη μπάλα στα πόδια και δημιούργησαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας και παίκτη περισσότερο, αφού ο Πρωτεσίλαος έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Θ. Κόρκου στο 75’ (για διαμαρτυρία).

Έτσι φτάσαμε στο 80’ όταν ο Κ. Σιαμέτης έκανε την κίνηση από πλάγια, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Γ. Τσίκας με πλασέ έκανε το 2-0.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γιοβάνης, Στεργίου, Μπασδάνης, Σταντζούρης, Τσορμπατζής, Μπαρμπούτας, Κοσμάς (55’ Κ. Σιαμέτης), Νούσιας, Τσίκας, Κάρρος

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ:  Τίτας, Ακριβούσης, Λάμπος, Ι Λεϊμονής, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος (75’ Μαρμαρινός), Κοπάνας (46’ λ. τρ. Εράλντο), Σούδης, Μαλλιαρός, Θ. Κόρκος, Παναγιώτου (71’ Σούσκο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις