Θέλουν να παραμείνει ένας κορμός παικτών στον Ολυμπιακό Β.

Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης, είχαν φροντίσει πριν παραιτηθούν (14 Ιουνίου) να καταβάλουν σε ορισμένους παίκτες χρήματα έναντι των οφειλών, προκειμένου να μην καταθέσουν προσφυγή, καθώς υπολογίζονται και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πέρα από τους Διαμαντόπουλο και Μπιτάνγκ, οι οποίοι ωστόσο κατέθεσαν…

…προσφυγή, χρήματα στους λογαριασμούς τους έλαβαν και οι Ζέρης, Καρράς, Κυζιρίδης, Νικολιάς, Μπουτζίκος και οι νεαροί Ντινόπουλος, Κεσίδης, Καψιώτης και Αραπίτσας.
Στους παίκτες που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά να προσθέσουμε και τον Φίλιππο Σκοπελίτη, ενώ παραμένει άγνωστο αν στη λίστα βρίσκονται και οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Ενέα Κολίτσι, καθώς και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το συμβόλαιο του Δημήτρη Ρίζου έχει λήξει στις 30 Ιουνίου, ενώ οι παίκτες που έχουν ήδη μείνει ελεύθεροι, μέσω προσφυγής, είναι οι Μπαλντοβαλίεφ, Ρόκας και Μακρυδημήτρης. Επίσης, αναμένεται να εκδικαστούν και οι προσφυγές των Κασμερίδη, Μαργαρίτη, Ιντζίδη, Γιαλούση και Μπάρμπα.
Εφόσον προκύψει άμεσα διοίκηση στον Ολυμπιακό, θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους παραπάνω παίκτες, όσον αφορά τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν, προκειμένου να πληρωθούν και να υπογράψουν ότι δεν έχουν καμία άλλη οικονομική απαίτηση από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις