Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός Β. με Μετέωρα

Στην πρώτη θέση, ισόβαθμος με τη Νίκη και τον ΑΟ Σελλάνων, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, δύο αγωνιστικές από την έναρξη του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» εύκολα και χωρίς να… ιδρώσουν ιδιαίτερα νίκησαν με 2-0 τα Μετέωρα, με το παιχνίδι να έχει δύο όψεις.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη είχαν πολύ καλή παρουσία και πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσαν, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη η απόδοσή τους ήταν μέτρια, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει δικαιολογημένα παράπονα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, καθώς τα Μετέωρα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά σε καμία περίπτωση το τέρμα του Γιακουμή.

Όσον αφορά τη διαιτησία του Κώστα Πανυτσίδη από την Κοζάνη, δεν θα την χαρακτηρίζαμε ακριβοδίκαιη, τη στιγμή που προστάτεψε σε αρκετές περιπτώσεις τους φιλοξενούμενους, με το πιο σοβαρό λάθος, τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 91’, σε σπρώξιμο του Φλίγκου μέσα στην περιοχή. Μάλιστα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Οι προθέσεις των δύο ομάδες φάνηκαν από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Πανυτσίδη. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι και να φτάσει σ’ ένα γρήγορο γκολ. Από την άλλη τα Μετέωρα προσπαθούσαν να «παγώσουν» το παιχνίδι, να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, τους παίκτες του Ολυμπιακού και να παίξουν με αντεπιθέσεις.

Έχοντας διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 18’ με τον Αντώνη Ζγκούρι, ενώ στο 39’ ο Άρης Λώττας έκανε το 2-0.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν η ίδια μ’ αυτή του πρώτου μέρους. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν το ίδιο σοβαροί στο παιχνίδι τους, δεν είχαν την ίδια συγκέντρωση, με αποτέλεσμα οι καλές επιθετικές στιγμές να είναι περιορισμένες. Υπήρξε μία χαλαρότητα από τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, καθώς δεν έδειξαν διάθεση να φορτσάρουν και να πιέσουν την άμυνα των Μετεώρων.

Θα πρέπει να σταθούμε και στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, με τους φιλάθλους να δίνουν δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό, ενισχύοντας την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» για τη νίκη.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό αυτό με τον Πιερικό στο Βόλο (δεύτερο συνεχόμενο έδρας), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν αν θα κλείσει αυτή την εβδομάδα το Πανθεσσαλικό για εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, προκειμένου να ζητήσουν αλλαγή έδρας από την ΕΠΟ. Θυμίζουμε, πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δηλώσει δεύτερη έδρα το δημοτικό στάδιο Αλμυρού, ωστόσο, την προσεχή Κυριακή 14/10 ο ΓΣΑ αγωνίζεται ως γηπεδούχος με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις