Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η ΑΕΚ με Κούγια

Η Λάρισα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου στην ήττα με 1-0 από τη Ξάνθη με τον ισχυρό άνδρα των βυσσινί, Αλέξη Κούγια να κάνει δηλώσεις για τα σφυρίγματα του.

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στα Πηγάδια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και είπε:

«Έχουμε την καινούργια παράγκα του Θωμά νούμερο 2. Μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν διαιτητές από την Ευρώπη, ακόμη και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι να πω στα παιδιά μου. Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ, για αυτό το πολύ ωραίο που μας επιφύλασσε σήμερα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτή τη τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια; Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρσι».

Επίσης, λίγη ώρα αργότερα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κατήγγειλε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από «το δεξί χέρι του Μελισσανίδη ο οποίος προσπάθησε να φορτώσει την εγκληματική διαιτησία του Λάμπρου στον Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς γι΄ αυτόν και το βρώμικο περιβάλλον του ξέρω πολύ καλά ποιος το έκανε…», είπε ο Κούγιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, στην ΑΕΚ έλεγαν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συνεχίσει την πάγια τακτική του ακολουθώντας τη νομικό οδό χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις