Ειδοποίηση περιμένουν στον Ολυμπιακό για το πότε θα κλείσει το Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή δίνει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας, καθώς θα υποδεχθεί τον Πιερικό, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως το Πανθεσσαλικό πρόκειται να κλείσει για επανασπορά του χλοοτάπητα, ωστόσο, τα Τουριστικά Ακίνητα, δεν έχουν ακόμη ενημερώσει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για το πότε ακριβώς θα κλείσει το στάδιο. Οι εργασίες που θα απαιτηθούν υπολογίζονται πως θα διαρκέσουν 20 περίπου μέρες, γεγονός που σημαίνει, πως τουλάχιστον ένα παιχνίδι έδρας ο Ολυμπιακός θα κληθεί να το δώσει μακριά από το Πανθεσσαλικό.

Το βολιώτικο συγκρότημα έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το δημοτικό στάδιο του Αλμυρού, όμως θα πρέπει να τονίσουμε, πως τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού και του Γ.Σ. Αλμυρού συμβαδίζουν, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους». Την Κυριακή ο ΓΣΑ, βάσει προγράμματος, υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός έδρας και στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό, δημιουργείται πρόβλημα, ως προς το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα.

Πάντως, αν μέχρι σήμερα δεν υπάρξει ειδοποίηση από τα Τουριστικά Ακίνητα, το ματς της Κυριακής με τον Πιερικό θα διεξαχθεί κανονικά στο Πανθεσσαλικό. Κι αυτό, καθώς την Τετάρτη η ΕΠΟ ορίζει τα γήπεδα και τους διαιτητές.

Θα πρέπει να αναφέρουμε, πως η καθυστέρηση που παρατηρείται, ως προς τα έργα συντήρησης του χλοοτάπητα στον Πανθεσσαλικό, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα ως προς την έδρα του ντέρμπι Νίκης-Ολυμπιακού, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις