Φιλικά με τη Νίκη έδωσαν τα τμήματα μπάσκετ της Ανόρθωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση Βόλου, σχετικά με τις δραστηριότητες των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» πραγματοποιήθηκαν πέντε φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής της Ανόρθωσης, με τα αντίστοιχα τμήματα της Νίκης Βόλου. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 120 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις.

Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, το κλειστό γήπεδο «Βάκης Παρασκευόπουλος» κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί, την αρχή έκανε το αντρικό που αντιμετώπισε το εφηβικό τμήμα της Νίκης, στη συνέχεια οι έφηβοι (γεν.2001-02) αντιμετώπισαν το αντίστοιχο τμήμα της Νίκης, ακολούθησαν οι παίδες (γεν.2004-06), συνέχισαν τα προμίνι (2007-08) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με τα τζούνιορς (γεν. 2010-12).

Η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τις διοικήσεις της Νίκης Βόλου και του Γ.Σ. Βόλου, καθώς και όλους τους προπονητές για την γιορτή του μπάσκετ, στην οποία έλαβαν μέρος οι αθλητές του συλλόγου. Επίσης, αποφασίστηκε, όταν η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου θα αγωνισθεί εντός έδρας (φέτος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική), σύσσωμη η ακαδημία του συλλόγου να παρευρεθεί στις κερκίδες του κλειστού της Νέας Ιωνίας. Η συμφωνία έγινε μεταξύ των δυο προέδρων κ.κ. Κρεμαστά και Τουτουτζόγλου, με τον πρόεδρο του μπάσκετ της Νίκης να κάνει το σχετικό κάλεσμα.

Τέλος, καλούνται, όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα και με προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα: Γενικός αρχηγός: Παπαχρήστος Βασίλειος (6931042330), υπεύθυνος προπονητής ακαδημίας: Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196), προπονητής Γαλανάκης Νίκος (6937014336), προπονητής Συλεόπουλος Βαγγέλης (6948387397)».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις