Οι εμφανίσεις της Νικιώτικης επιστροφής (photos)

Με προγραμματισμό και οργάνωση που παραπέμπει σε ομάδες Σούπερ Λιγκ η Νίκη Βόλου συνεχίζει να χτίζει την ομάδα που θα την εκπροσωπήσει στην Γ’ Εθνική βάζοντας καθημερινά ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα έχει γερά θεμέλια.

Παρά τις αφόρητα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα η διοίκηση του βολιώτικου Συλλόγου δείχνει πως διαθέτει τη θέληση αλλά και τη δύναμη να ξαναβάλει την εκπρόσωπο του ποδοσφαιρικού τμήματος στο δρόμο των επιτυχιών.

Με μετρημένες κινήσεις και χωρίς μεγάλα λόγια οι διοικούντες με πρωτεργάτη τον Γιάννη Ξάνθη φαίνεται πως κερδίζουν το στοίχημα της αναγέννησης του Συλλόγου και σε μία χρονική περίοδο που άλλες ομάδες βρίσκονται στο απόλυτο «μηδέν» από πλευράς προγραμματισμού, στη Νίκη τηρούν με ευλάβεια το χρονοδιάγραμμα που είχαν ανακοινώσει στην παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου, στο Ξενοδοχείο “ValisResort”.

Στο ίδιο φιλόξενο ξενοδοχείο σήμερα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ακόμα ένα βήμα προς την ολική επαναφορά της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου στους αγωνιστικούς χώρους. Μπροστά σε πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της ομάδας με τις οποίες άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο φιλοδοξούν να ζήσουν νέες Νικιώτικες στιγμές.

Στην εκδήλωση πέρα από σύσσωμη τη διοίκηση του Συλλόγου, το παρών έδωσε ο κ. Ακτσιαλής ο οποίος φιλοδοξεί να είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΘ αλλά και ο κ. Πάσχος που είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης, κάτι που αμφισβητείται από τον κ. Μπατζιάκα.

Οι ποδοσφαιριστές που παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις ήταν οι εξής:

Άγγελος Σταυράκης, Νίκος Γρηγοριάδης, Βαγγέλης Ράπτης, Γιώργος Ναουμίδης, Σταύρος Βουρδάκης, Χρήστος Λάμπρου, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Βασίλης Δημουλάς, Γιάννης Κανταρτζής, Χρήστος Κανελλόπουλος, καθώς και δύο παίκτες που ανακοινώθηκε σήμερα η απόκτησή τους. Ο λόγος για τον Θόδωρο Παπαδόπουλο και τον Άγγλο Αζίζ Λανρέ. Επίσης, εμφανίστηκε φορώντας τη φανέλα της Ακαδημίας της Νίκης, ο μόλις 11 ετών Γιάννης Βασιλείου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την όμορφη βραδιά που διοργάνωσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου για την παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας για τη σεζόν 2015-16:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις