Στον Πιερικό οι Μηλιώτης και Τουλίκας του ΝΠΣ Βόλος

Στον Πιερικό ανήκουν από χθες οι Κώστας Μηλιώτης και Βασίλης Τουλίκας, δύο ποδοσφαιριστές που ανήκαν στον ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον ARENA FM:

“Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της απόκτησης των Κώστα Μηλιώτη και Βασίλη Τουλίκα από τον Πιερικό! Τα τελευταία εμπόδια κάμφθηκαν, για ένα θρίλερ που “τράβηξε” αρκετά, με τη διοίκηση των “μελανόλευκων” να βρίσκει τη φόρμουλα, συμφωνώντας με τα στελέχη του “ΝΠΣ Βόλος”, όπου ανήκαν οι δυο Κατερινιώτες και έρχονται με ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεικοί. Ο Μηλιώτης ήδη έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, ενώ από αύριο ενσωματώνεται και ο Τουλίκας, με την προοπτική αμφότεροι να είναι διαθέσιμοι για ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (αύριο ανακοινώνονται έδρα και ημέρα διεξαγωγής του ματς, μόνος απών ο τιμωρημένος Στέφανος Κραγιόπουλος).

Οι δυο παίκτες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Πιερίας, με τον Μηλιώτη να είναι 20χρονος εξτρέμ, με θητεία ακόμα στους Πόντιους Κατερίνης (πέρυσι βοήθησε την ομάδα της Μαγνησίας να ανέβει στη Φούτμπολ Λιγκ) και τον Τουλίκα 18χρονος αριστερός μπακ (υπήρχε κενό στη θέση), με θητεία επίσης στην Πύδνα Κίτρους, τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, τις ακαδημίες ΠΑΟΚ και Βατανιακού, αλλά και πάλι τον Πιερικό, απ’ όπου τον απέκτησαν οι Βολιώτες στις αρχές του καλοκαιριού.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΓΙΑ ΣΟΦΑΔΕΣ

Εκδικάζεται την Πέμπτη στις 16.00 η ένσταση του Πιερικού για το κύρος του αγώνα της πρεμιέρας, με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Οι “μελανόλευκοι” αν δικαιωθούν παίρνουν τη νίκη στα χαρτιά, αφού το γήπεδο Σοφάδων δεν είχε άδεια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι Κατερινιώτες αναμένεται να προσκομίσουν έγγραφο της ΕΠΣ Καρδίτσας και της Αστυνομίας Σοφάδων, ότι δεν είχαν λάβει απόφαση της Περιφέρειας για τέλεση του ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις