Χάλκινο μετάλλιο η Παπαθεολόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Γυναικών

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση επέστρεψε η Ακαδημία από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων Νεανίδων, Νέων-Ανδρών, Νέων-Γυναικών και Κύπελλο U14 και U21 που διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε. Συγκεκριμένα,η αθλήτρια Μερόπη Παπαθεολόγου κατέκτησε την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite -48 κιλά Νέων Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία kumite  -45 κιλά U14.
Εξαιρετική η εμφάνιση του Μυτιλιού Ανδρέα ο οποίος αγωνίστηκε στα -70 κιλά Εφήβων αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά χάνοντας στον 3ο αγώνα.
Η Δημητρίου Αναστασία πέρασε στα ρεπασάζ αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει για την διεκδίκηση μεταλλίου παρά την πολύ καλή της παρουσία.Το ίδιο και ο Στύλος Αστέριος που αγωνίστηκε στα +55 kumite U14.
Οι δυο αθλητές μας Σιούρας Βίκτωρας και Μαγαλιός Ανδρέας δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν δυνατά  παρουσιάζοντας υψηλό τεχνικό επίπεδο.
Την όλη προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και εκπαιδευτής του Συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ.Τους αθλητές στους αγώνες κοουτσάρισε ο Διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γεώργιος.
Η Ακαδημία ήταν από τους μοναδικούς Συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ μαζί με τον Σύλλογο Αγριάς “ο Μαχητής”με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Καράτε.Είναι οι  Σύλλογοι στην Μαγνησία που καλλιεργούν το Ολυμπιακό Καράτε και συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΛΟΚ, δημιουργώντας φυτώριο από μικρές ηλικίες, από προνήπια  μέχρι και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το ΔΣ του συλλόγου,ο προπονητής και οι εκπαιδευτές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς αυτών που στηρίζουν και ακολουθούν τον Σύλλογο σε κάθε διοργάνωση.
Επόμενη διοργάνωση το Κύπελλο κεντρικής Ελλάδος στη Λάρισα 27 Οκτωβρίου όπου η Ακαδημία θα συμμετάσχει με μεγάλο αριθμό αθλητών.
Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ