Εκκρεμούν στον Ολυμπιακό Β. οι δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξακολουθεί να ανήκει στους κ.κ. Βαρούτσικο-Τόρη, οι οποίοι έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη πως παραδίδουν τις μετοχές τους χωρίς αντίτιμο, σε όποιον ή όποιους θελήσουν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό. Φαίνεται, πως μια ομάδα Βολιωτών επιχειρηματιών…

…κάνει μπροστά σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας και εφόσον πάνε όλα καλά με την Ελλάδα, άμεσα θα υπάρξουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως γνωστόν, έχει μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων στο ΙΚΑ και θα πρέπει μέχρι τις 15 Ιουλίου να πληρώσει τη δόση, μετά την παράταση που δόθηκε στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό, λόγω του γεγονότος ότι είναι κλειστές οι τράπεζες, να δοθεί νέα παράταση.
Επίσης, η ΠΑΕ θέλει να μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων και στην εφορία, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η 31η Ιουλίου, αν δεν δοθεί νέα παράταση, που είναι πολύ πιθανό, λόγω της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας.
Για να μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει μεταγραφές, παρότι δεν του έχει χορηγηθεί αδειοδότηση από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, θα πρέπει να διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Θυμίζουμε, πως με το νέο νόμο που ισχύει, οι μη αδειοδοτηθείσες ομάδες της Football League, επιτρέπεται να προχωρήσουν σε όσες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών επιθυμούν, καθώς και στην απόκτηση μέχρι οκτώ ξένων (κοινοτικών και μη), με δικαίωμα συμμετοχής στην 11άδα τεσσάρων ξένων παικτών.
Ωστόσο, οι μη αδειοδοτηθείσες ομάδες μπαίνουν σε καθεστώς επιτήρησης και ελέγχου ανά τρίμηνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις