Επανέρχεται και ο Δωματάς

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων είναι άπαντες στη Νίκη Βόλου. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα όμως οι κυανόλευκοι έχουν αποδείξει στα δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας πως είναι πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο νίκες το πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, με όπλο την άμυνά τους που ακόμη δεν έχει δεχθεί τέρμα. Απέναντί τους τα «εννέα γκολ» σε δύο αγωνιστικές και τα πέντε γκολ του Λόρι Κέρι.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου του Παλαμά, προβληματίζει τον Γιώργο Κούτση και σχεδιάζει εναλλακτικό πλάνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Η χθεσινή (10/10) προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, μετά από σχετική άδεια, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Δωματάς μπαίνει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθεί το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά πιο συντηρητικά ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει για τον Αλέξη Τσεμπερίδη που κάνει αγώνα δρόμου με έξτρα προπόνηση για να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις