Αναζητά επενδυτές η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ενημερωτική ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της ποδοσφαιρικής Αναγέννησης σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος.

Σε αυτή αναφέρεται η προσπάθεια προσέγγισης επιχειρηματιών που μπορούν να ενισχύσουν το εγχείρημα και φυσικά εκφράζεται η ανάγκη για στήριξη από όλους, ώστε να συνεχιστεί το έργο και η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Αναλυτικά:

«Προς ενημέρωση των μελών και φιλάθλων της ομάδας μας έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία των μελών της διοικούσας επιτροπής, ευρεία συνάντηση με επιχειρηματίες Αναγεννησιώτες της πόλης μας στην οποία συζητήθηκαν θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος .

Μετά από αναλυτική ενημέρωση των μελών της διοικούσας επιτροπής για την κατάσταση στην οποία έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, αλλά και τις κινήσεις που έγιναν και σχεδιάζονται να γίνουν, οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην αμέριστη στήριξη της προσπάθειας και δήλωσαν την πίστη τους ότι ο σύλλογος θα σταθεί στα πόδια του.

Αποφασίστηκε νέα συνάντηση στον ίδιο φιλόξενο χώρο του ill gusto την Πέμπτη 11/10/2018 με συμμετοχή ( κάποιοι λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παραβρεθούν και κάποιοι θα κληθούν να συμμετέχουν εκ νέου) και άλλων φίλων της ομάδας εκτός των παρισταμένων κ. Ιγνάτιο Γιαβάζη , Βασίλη Τρέμο , Δημήτρη Γιαννακό , Θύμιο Τσαρέα , Σπύρο Καραγιάννη και Κώστα Κούμπο .

Η προσπάθεια είναι συνεχής και αδιάκοπη όπως αρμόζει στα 114 χρόνια της ομάδα μας.

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΣΑ 1904

Με εκτίμηση

Κών/νος Κακούσιος

(εκ μέρους του Δ.Σ)»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις