Επέστρεψε στον Ολυμπιακό Β. και η Χριστίνα Ντόβα

Μετά την Εύα Τεβετζίδου, ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την επιστροφή της Χριστίνας Ντόβα στην ομάδα, η οποία θα ενισχύσει τις “ερυθρόλευκες” στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Αναλυτικά η ανακοινωση:

Το Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την επιστροφή της αθλήτριας Ντόβα Χριστίνας στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου .Η Χριστίνα Ντόβα θα ενισχύσει και αυτή την γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας της περιόδου 2018-2019.

Η Χριστίνα Ντόβα είναι γεννημένη στο Βόλο και είναι 22 χρονών. Έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση «5» .

Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ο Γ.Σ Περιστερίου στην Αθήνα, στα τμήματα παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων, και με συμμετοχές στο γυναικείο τμήμα.
Η επόμενη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Νίκη Βόλου στην Α2 Κατηγορία. Το 2016 αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου που συμμετείχε εκείνη τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει την Χριστίνα Ντόβα στην ομάδα και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην επανεμφάνιση της στην ομάδα μας.

Η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζεται και σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες προσθήκες που θα προσθέσουν εμπειρία και δύναμη στο ήδη υπάρχον δυναμικό της ομάδας δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις