Αρβανιτίδης: «Ο Μελισσανίδης τους υποκίνησε»

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης επέμεινε έπειτα την απαλλαγή της Βέροιας και του ίδιου πως η ομάδα της Ημαθίας αποτελεί θύμα της κόντρας Μαρινάκη-Μελισσανίδη, σχετικά με το φερόμενο ως «στημένο» παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6μ για:

Το αν περίμενε την αθώωση της Βέροιας από την Επιτροπή Εφέσεων: «Βεβαίως το περιμέναμε εμείς που γνωρίζαμε ότι δεν έγινε τίποτα».

Τις κατηγορίες που αντιμετώπισε η Βέροια και ο ίδιος: «Αυτά που είπαν τα είπαν για τους δικούς τους λόγους και στήσανε ένα θέατρο, το θέατρο του παραλόγου. Το είπαμε στον κύριο ανακριτή και στην αθλητική δικαιοσύνη. Υπάρχει ο κ. Μαρινάκης και έρχεται ο κ. Μελισσανίδης με την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να χτυπιέται η Βέροια, επειδή βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και συνεννοήθηκαν για να βγάλουν αυτό το στημένο πράγμα, αυτό το θέατρο. Ο κ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι του είπε ο κ. Καλαϊτζίδης αυτό κι αυτό κι αυτό. Ο κ. Καλαϊτζίδης λέει άλλα πράγματα στην κατάθεσή του. Λόγω της κόντρας Μελισσανίδη-Μαρινάκη μπήκε στη μέση η Βέροια. Θέλοντας να μπλέξει τον Ολυμπιακό, ξεκινά από τη Βέροια. Μέσα από τις καταθέσεις και ξεκινώντας από τον κ. Μελισσανίδη πήγαμε στον κ. Καλαϊτζίδη. Αποδεικνύονται αυτά τα πράγματα».

Το αν θεωρεί πως ο Δ. Μελισσανίδης ήταν υποκινητής των καταθέσεων των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καλογέρη: «Αυτό πιστεύω ότι έγινε. Επειδή εδώ στη Βέροια, που ζούμε και μεγαλώσαμε, είναι η Παναγία Σουμελά και η χάρη της είναι πολύ μεγάλη, επειδή η Παναγία ακούει και έχει γνώση, θα λάμψει η αλήθεια. Και κάποιοι… Ποντιάρες που το παίζουν άγιοι, δεν θα ξεπλυθούν όσα έχουν κάνει με τις αγαθοεργίες τους. Κι εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, αλλά δεν είναι σωστό να ρίχνω λάσπη κι όποιον πάρει ο Χάρος».

Τους λόγους που οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας και Καλογέρης έκαναν τις συγκεκριμένες καταθέσεις: «Ο κ. Καλαϊτζίδης διέδιδε ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη κι ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι λένε κάποιοι. Ο Γεωργέας είναι 38-40 χρονών και πιστεύει πως θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Καλαϊτζίδης όπου πηγαίνει παίρνει μαζί του τον Καλογέρη. Ακόμη και στην Κύπρο που πήγε, τον πήρε μαζί. Και ο κ. Καλογέρης εμφανίστηκε στον ανακριτή με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, τον κ. Γρηγορίου. Αφού ήταν τόσο τίμιοι και τόσο εξυγιαντές, γιατί δεν σηκώθηκαν να τα πούνε αυτά τα πράγματα τότε, που ήταν μάλιστα περίοδος μεταγραφών για να σηκωθούν να φύγουν; Αυτά τα κατέθεσα στον κ. Ανδρεάδη. Η δικαιοσύνη θα λάμψει».

Τα όσα έγραψε ο Γκιγέρμο Πέρεθ (σ.σ. «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ….α») στο Facebook: «Ο συγκεκριμένος με αυτό που έγραψε δεν ξέρω τι υπονοεί. Εγώ μπορεί να το εκλάβω διαφορετικά. Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Ενα ερωτηματικό που άφησε κάποιος να το εκλάβουμε σαν κατηγορία;».

Το αν θα περάσει στην αντεπίθεση: «Θα κινηθούμε νομικά. Έχω καταθέσει αγωγές και μηνύσεις και θα δούμε τι άλλο θα κάνω. Θα συμβουλευτώ τους δικηγόρους μου και θα πράξουμε τα δέοντα».

Το αν παίζει στοίχημα: «Το παιχνίδι αυτό δεν παίχτηκε στοιχηματικά. Ξέρετε πόσα χρήματα παίχτηκαν στο στοίχημα σε εκείνο το παιχνίδι; Πού είναι το παράλογο; Εγώ δεν ξέρω στοίχημα, δεν παίζω στοίχημα κι ας βρεθεί κάποιος να πει ότι παίζω στοίχημα».

Το γιατί ο ανακριτής διαφθοράς θεωρεί ακόμη το ματς χειραγωγημένο: «Δεν γνωρίζω γιατί επιμένει ο κ. Ανδρεάδης ότι το παιχνίδι είναι χειραγωγημένο. Έτσι κρίνει, δεν μπορείς να πεις τίποτα».

Το ενδιαφέρον για τον Άρη: «Ο γιος μου με κάποιους άλλους φίλους του θέλουν να καταθέσουν ένα αίτημα ενδιαφέροντος. Το ενδιαφέρον μου για τον Άρη δεν είναι σημερινό. Εγώ δεν μπορώ να πάρω τον Άρη λόγω του περιορισμού. Ο γιος μου όμως μπορεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις