Δεν υποτιμούν τον Πιερικό στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας (αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Πιερικό στον Αλμυρό) θα επιδιώξει να κάνει το “τρία στα τρία” και θα περιμένει το παιχνίδι ΑΟ Σελλάνων-Νίκη την Κυριακή για να δει αν θα έχει ή όχι… συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Θυμίζουμε, πως οι δύο παραπάνω ομάδες ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή με τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, ύστερα από δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τον Πιερικό με σοβαρότητα, όπως άλλωστε και όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν παρασύρονται από το γεγονός ότι η ομάδα της Κατερίνης δεν έχει ακόμη πετύχει νίκη. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα και αξίζει να τονίσουμε, πως όλα τα έχουν πετύχει παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή (δύο γκολ έχει σημειώσει ο Ντέιβιντ Ναζίμ και από ένα οι Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας). Δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο προς τα δίχτυα ο Βασίλης Σαχινίδης, ο πρώτος σκόρερ των “ερυθρολεύκων” με οκτώ γκολ, στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και στο ένα παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ που έδωσε η ομάδα. Ο έμπειρος επιθετικός θέλει να… σπάσει το ρόδι, καθώς στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Οικονόμο, όταν και αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι). Επίσης, πολλά περιμένουν στον Ολυμπιακό και από τον Κώστα Φλίγκο, ο οποίος έχασε το παιχνίδι της πρεμιέρας, λόγω τραυματισμού, ενώ στο ματς με τα Μετέωρα έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις