Έτοιμα τα πλάνα του Αμανατίδη για το ματς με Πιερικό

Την αυριανή αναμέτρηση με τον Πιερικό (13/10), η οποία θα διεξαχθεί στο στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», σκέφτονται όλοι στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.

Το βολιώτικο συγκρότημα ολοκληρώνει σήμερα Παρασκευή την προετοιμασία του, με τον Περικλή Αμανατίδη να έχει στο μυαλό του το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα, ενώ έχει πάρει τις αποφάσεις του, όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει. Μία θέση «παίζεται», τη στιγμή δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, ως προς την ενδεκάδα, σε σχέση μ’ αυτή που στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τα Μετέωρα.

Ο Περικλής Αμανατίδης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Σ’ αυτήν αναμένεται να βρίσκεται για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Ο έμπειρος μέσος έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Στον Αλμυρό αναμένεται να βρεθούν αύριο πολλοί Βολιώτες φίλαθλοι, με σκοπό να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα, στην προσπάθεια που θα καταβάλει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις