Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ στο σημερινό ματς Κυπέλλου με Λαμία

Το εξ αναβολής παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Καλλιθέας, με την Ένωση να αγωνίζεται με πολλές αλλαγές.

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκονται εκτός οι διεθνείς όπως και οι τραυματίες. Τη θέση τους πήραν οι Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, όπως και οι «μικροί» Μπάμπης, Μπότος και Γιούσης.

Όσον αφορά την προπόνηση, θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μάνταλος και Οικονόμου, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Πόνσε και Αλμπάνης. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Άλεφ επίσης προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο, έμεινε εκτός αφού χρειάζεται ακόμη χρόνο μετά τον τραυματισμό του. Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Μπογέ. 

Με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ. 
Την αποστολή της ομάδας από την Φθιώτιδα αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Adejo, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Πλιάτσικας, Mastour, Δημούτσος, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρομάνικ, Τσούκαλος και Κωστίκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις