Η Χαρά Νεννέ στον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα του “ΒΟΛΟΣ 2004”, που εντάσσει στο δυναμικό της την εμπειρότατη Χαρά Νεννέ, που έχει πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής, αλλά και από αγώνες επιπέδου Champions League, αφού η προηγούμενη ομάδα της, “Ελπίδες Καρδίτσας” είχαν κατακτήσει τη 2η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή σ’ αυτή τη διοργάνωση.
Η Χαρά Νεννέ είναι φοιτήτρια στην πόλη μας…

Η σχετική ανακοίνωση:
“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση της Χαράς Νεννέ από την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας. Αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού μπακ και του αμυντικού χαφ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η Χαρά ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία, γύρω στα οκτώ της χρόνια από την ακαδημία της ομάδας του χωριού της, την Α.Ε Πανγεωργικός. Εκεί έμεινε μέχρι το 2013 απ’ όπου και πήρε την πρώτη της μεταγραφή σε γυναικεία ομάδα, την ομάδα των Αβαντίδων Χαλκίδας. Με την ομάδα της Χαλκίδας αγωνίστηκε 4 σεζόν και στη συνέχεια το 2017 πήρε μεταγραφή για την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε τη 2η θέση και το εισητήριο για το champions league στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ταυτόχρονα η Χαρά είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο 2ο έτος.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση των Ελπίδων Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον Κο Τάκη Κουτσονάσιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια της Χαράς για την εμπιστοσύνη τους και ευχόμαστε πολλες διακρίσεις στην παίκτρια με τα χρώματα της ομάδας μας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις